21 دسامبر, 2024

7 دیدگاه

  1. 1

    محمد علی رضایی

    باسلام
    مدخل آب ایستاده هرچند اصلاح شده، اما متن مقاله حاوی مطالبی در باره ناوور است که باید در جای خود به عنوان یک مدخل مستقل درنظر گرفته شود. لذا پشنهاد می شود در ارتباط با دریاچه آب ایستاده ناور و تاثیرات زیست محیطی آن بر منطقه ناوور و نواحی اطراف آن با تفصیل معلومات ارائه شود. بلندی آن از سطح بحر، گیاهان قابل رویش در آنجا، پرندگان مهاجر، تاثیر تغییرات فصلی بر آنجا، نقش آن در تامین آب کشاورزی برای نواحی اطراف ناهور، شکل طبیعی آن، محدوده تخمینی آن در طول سال به تفکیک فصول و..‌ موارد دیگر که قطعا در طول تحقیق مشخص خواهد شد، معلومات کافی ارایه شود.

    پاسخ
    1. 1.1

      مدیر سایت

      با سلام. بله خود ناور مدخل جداگانه خواهد بود. در این مدخل سعی شده تا حد مقدورات به اموری که به خود آب ایستاده مربوط است پرداخته شود. متاسفانه اطلاعات خیلی متقنی دردست نیست. شما اگر در موارد مد نظرتان منابعی را سراغ دارید لطف کنید تا استفاده شود.

      پاسخ
  2. 2

    علی عالمی کرمانی

    متأسفانه در “نشانه گذاری” مشکلاتی دیده می شوند که قابل اغماض نیستند. پیشنهاد می شود این مشکلات را قبل از انتشار تصحیح نمایید.

    پاسخ
    1. 2.1

      مدیر سایت

      با تشکر جناب عالمی. این متن ویراستاری شده نیست. مشکلات مورد نظر شما به احتمال زیاد رفع می‌شود ولی باز اگر مصداقی مطرح کنید شاید بهتر باشد.

      پاسخ
    2. 2.2

      nader.payam@yahoo.se

      سلام.
      درین مقاله ادعا شده است که این ساحه تحت مالکیت وزارت دفاع قرار گرفت و سواره نظام دولت تمرین می کردند.
      ان چه روشن است این است که : ساحه اب ایستاده ناوردرسال ۱۳۵۳ از طرف حکومت داود به عنوان پارک ملی اعلام شد، حفاظت ساحه مربوط شعبه زراعت ولسوالی ناور قرار داشت.شعبه زراعت برای حفاطت ساحه، افراد مورد نیاز را به شکل اجیر استخدام میکردند.
      حال سوال این است که در کدام وقت تحت مالکیت وزارت دفاع در امد؟ و در کدام سال سواره نظام به تمرین و مشق پرداختند؟
      نیاز به مدرک معتبر است.

      پاسخ
      1. 2.2.1

        مدیر سایت

        با تشکر، سوالات شما را با گروه منطقه ای در میان گذاشتیم.

        پاسخ
  3. 3

    یاسر ناوری

    میزان بارندگی سالانه آب ایستاده را ۱۸۴ میلی متر ذکر کرده است. به نظرم منبع آن کتاب های کاپی‌پست عظیم عظیمی است؛ در حالیکه میزان بارندگی متوسط کل کشور ۲۵۶ میلی متر در سال است.
    میزان بارندگی ناور، نسبت به خیلی از نقاط کشور بلندتر است. با مراجعه به منابع معتبر میتوان این ارقام را تغییر داد.

    پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *